NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

U NUDISTIČKOM KAMPU I

Neočekivani incest u nudističkom kampu

U NUDISTIČKOM KAMPU I

U nudistički kamp su došli oko podneva i odmah su se počeli raspakivati i unositi stvari u kamp kućici. Robert i Marija živeli su zajedno oko godinu i po dana i sada su odlučili letovati u nudisičkom kampu. Oboje su bili razvedeni, a Robert se uselio kod Marije jer je imala veliki stan a živela je sama sa ćerkom Evom koja je imala 13 godina. Marija je insistirala da se on useli kod nje, jer je snjim doživljavala seks kakav nikad nije imala sa bivšim mužem. Kad bi se jebali, doživljavala je orgazam i po 2-3 puta dok on ne svrši.

Marija i Eva su već dve godine dolazile same u ovom kampu i navikle su se na nudizam, i ubedile su Roberta da ove godine idu svi zajedno.

Kamp kućica je bila malo dalje od drugih i imala je tri prostorije, malu sobicu u kojoj se smestila Eva, dnevna soba sa kuhinjom i kupatilo. Marija i Robert spavaće u dnevnoj sobi na sofi koja se mogla izvući u bračni ležaj.

Kad su bili gotovi sa sređivanjem stvari, Marija reče

- Hajde da se malo osvežimo u moru!

Eva ode u svojoj sobi da se svuče, a Marija i Robert su se svlačili u dnevnoj sobi. Marija je imala 39 godina ali je još bila vrlo lepa, sa dojkama koje su još bile uspravne i ravnim stomakom. Pička joj je bila pokrivena smeđim dlakama a iz procepa su izvirivale male usmine i veliki klitoris. Robert je bio visok, lepo razvijen 46-to godišnjak bez viška sala, povećim kurcem koji je visio iznad krupnim jajima. Smeškali su se jedno drugom, čekajući Evu.

Ušla je i Eva, gola, slabunjava, sa tankim strukom ali već oformljenim kukovima. Dojčice su joj bile male, kao dve polovine naranđe, ali sa naduvenim bradavicama. Venerin brežuljak je bio pokriven kratkim smeđim paperjastim dlačicama ali samo do početka naduvenih usmina koje su se nastavljale iz bržuljka kao dve viršle.

Malo se stidela što je Robert prvi put vidi golu pa je brzo došla ispred njih. Robertov pogled za trenutak ode do istrćene guzičice ali brzo okrenu glavu ka Mariji. Hodajući ka plaži Eva je krišom zagledala Robertov kurac koji se njihao između nogu, i zamišljala ga kako ulazi u majčinoj pički, jer kući, ponekad noću, prolazeći pored njihove sobe, čula bi majku kako stenje i znala je šta tada rade.

Kupali su se i sunčali sve do večere. Eva je brzo našla društvo, brata i sestru bliznake, samo malo starije od nje. Pre

nekoliko nedelja napunili su po 14 godina, momak se zvao Marko a devojčica Jelena. Robert i Marija su se vratili, a Eva je rekla da će doći za desetak minuta. Robert ode se tuširati a Marija ode do kontejnera baciti đubre. Baš tada se Eva vrati i odmah uđe u kupatilo jer joj se pišalo. Ugleda Roberta kako se tušira, a nabreknuti kurac mu je stršao kao koplje. Bio je veći od 20 santimetara sa velikim otkrivenim modrim glavićem i skupljenim jajima kao loptica za tenis.

- Izvini, moram da pišam!

- Ma pišaj slobodno!

Eva se malo nasmeši i sede na šolji koja je bila samo pola metra od Roberta. Pocrvenela je od uzbuđenja gledajući, nadomak nje, nadignuti kurac sa nabreknutim venama. Brzo se ispiša obrisa pičkicu i izađe iz kupatila. Večerali su i potom legli. Eva dugo nije mogla zaspati, pred očima još je videla Robertov veliki kurac.objavio/la: dublefantasy

objavljen: 2018-08-31

pregleda:

ključne reči: robert - marija -eva

hotline srbija