NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Upoznati sebe 3

‘’Jeste li se tucali’’,pitala je dok je prelazila preko sobe još uvek se smeškajući, ‘’jaooo barabe ladno ste se tucali ‘’ gledala nas je znojave I umazane,’’I to bez mene’’.

Upoznati sebe 3

‘’Ma ne’’pokušavao sam da ne prsnem od smeha, ‘’samo smo se malo vaćarili’’

‘’I drkali’’ ubacio se Đole

‘’Ok napaljeni zečevi’’, nastavila je ona, ‘’ustajanje , na tuširanje, ja idem da spremim nesšto za jelo ,gladna sam a verovatno I vi’’, I krenula prema kuhinji.

Nas dvojica smo se bacili na sređivanje stana , istresali pepeljare, skupljali čaše I prazne boce od vina, Đole je sakupio posteljinu I ubacivao u veš mašinu dok sam ja sklapao trosed I vraćao ga na mesto.Natalija je iz kuhinje s vremena na vreme izdavala naređenja I smešila se dvojici golih momaka koji se vrzmaju po stanu.

Ubrzo, nas dvojica smo se našli pod tušem, gurali smo se u maloj tuš-kabini, sapunjali jedan drugog, zbog skučenog prostora tela su nam se neprestano dodirivala I prijatna jeza počela je opet da struji kroz mene.Nisam mogao da shvatim šta me to pali toliko, ali ono što um nije mogao da dokuči telo je odlično shvatalo, kurac je počeo ponovo da mi se kruti.

‘’Joojj jebote kako me pališ’’, uhvatio sam ga rukama za dupe i privukao prema sebi, osetio sam njegovu erekciju ispod mojih jaja.

Gledao me je trenutak dok mu se voda slivala niz lice, bio je tako jebeno seksi,’’ mmm kako te želim sad’’, a zatim spustio glavu I počeo da mi šapuće na uho’’ želim da te jebem…da osetiš moj kurac duboko u guzi….zelim da ti mene jebeš….želim…’’ U glavi je počelo da mi bubnji, čuo sam šapat ali više nisam razaznavao reči, pred očima su počele da mi se ređaju slike Đoletovih reči, ako je I bilo nekih dilema one su sada nestale I njihovo mesto je zauzimala divlja požuda.

Odmakao se malo od mene, ‘’I želiš li sve ovo samnom’’ tiho je pitao, dok sam se ja vraćao u stvarnost

‘’Da….da..želim, samo ne ovde, kod mene ili tebe bez Nat, želim samo sa tobom’’ odgovarao sam, mada sam bio spreman da me priljubi uz zid tuš kabine I da me tuca.

‘’Naravno ‘’ kratko je dodao, ‘’samo ja I ti’’

‘’Jeste li živi vas dvojica tamo’’, Natalijina glava je provirila na vrata kupatila’’ohladiće se doručak, požurite’’

‘’Ženska imaš li ti sat kakav doručak, mislim da je I ručak prošao’’ Đole se smejao

‘’Ako ja kažem da je doručak onda je doručak… izlazite’’

‘’Razumem gospodarice’’ dobacio sam I otvorio vrata tuš kabine I izašao van.

Za stolom je vladala tišina čuo se samo zveket viljuški I tanjira, noć za nama je uzela daha, svo troje smo bili umorni I gladni.Ja sam još uvek bio pod utiskom svega, seks sa Natalijom, pa sve ovo sa Đoletom nije mi dalo mira, on je hteo seks samnom pravi seks između dva muškarca, sve što mi je dosad delovalo lako od jednom me je unervozilo, nisam imao pojma šta da radim.

‘’Jesam li ja sad gej’’ odjednom sam prekinuo tišinu’’ mislim… sve ovo sa tobom’’ pogledao sam Đoleta, ‘’neznam šta da mislim’’.

Na trenutak su me gledali a onda počeli da se smeju, shvatio sam da je glupo to što sam pitao.

‘’To samo ti znaš’’ kroz smeh je govorio Đole, ‘’ako se tako osećaš ok ali ja mislim da ti kao I ja volš da piješ sa oba izvora’’.

‘’Samo si momak koji je na lep način otkrio da je biseksualac, ništa više, nema potrebe da razmišljaš previše o tome jednostavno se prepustiš I nastaviš da plivaš, sa jednim malim dodatkom, pored vlažne rupe između ženskih nogu sad voliš I kurac’’Natalija je bila slikovita.

‘’ok’’, podigao sam čašu’’za plivanje’’

‘’Za plivanje’’ prihvatiše oboje.

Po završenom ‘doručku’ zahvalio sam se Nataliji I rekao da moram da krenem, Đole se takođe složio samnom, predložio sam Nataliji da ode na spavanje pošto se izdaleka primećivalo koliko je umorna.

‘’Dečki moramo ovo da ponovimo’’ reče dok nas je ispraćala

‘’Naravno, ponovićemo ‘’ rekao sam I poljubio je’’ više puta’’ dodao sam.

Na ulici Đole me je odmah pitao, ‘’idemo kod mene ili tebe’’ vragolasti osmeh mu je igrao na licu.Videlo se na planira da nastavi sve započeto samnom, pokušao sam da izgleda kao da se dvoumim ali u sebi sam znao da ako se danas ne pojebem sa njim verovatno neću nikad.

‘’Moram nešto da te pitam’’ pogledao sam ga, ‘’možda grešim ali mislim da ti već imaš iskustva sa muškarcima’’

‘’Imam , ne puno ali imam’’odmah je odgovorio ‘’nadam se da ti to nesmeta’’.

‘’Ne naprotiv ,radujeme me pošto sam ja praktično devica’’ našalio sam se, I dodao na kraju’’hajmo kod mene’’

‘’Ne, idemo kod mene’’rekao je , I pošto je moj zbunjen izraz lica, dodao ‘’objasniću ti’’, ipružio ruku prema parkiranom taksiju malo dalje niz ulicu.

Đoletov stan je bio dosta veći od Natalijinog ali jednostavnije namešten i sa puno manje sitnica koje stvaraju ono toplo okruženje koje zovemo domom.Ponudio me je pićem, ali hteo sam samo kafu da me razbudi.Dok smo pili kafu pitao sam ga za pomenuto objašnjenje.

‘’Evo odmah, hajde ovamo I pokazao prema spavaćoj sobi’’.Soba je bila ogromna,veliki krevet, dva garderobera, par polica raznih oblika I sa još praznog prostora između.

‘’Zbog ovoga’’ otvorio je jednu fioku I pokazao mi.Unutra je bilo pregršt seksualnih igračaka, dok sam ja posmatrao on me je stegao za guzu I rekao’’ako hoćemo da se tucamo trebaće nam par stvari odavde.Uzbuđenje u meni je počelo da raste I posle par minuta bili smo nagi na krevetu.

‘’Idemo polako, nigde ne žurimo, ako ti bude bilo neprijatno slobodno mi reci’’zašto bi mi bilo neprijatno pitao sam se u sebi. Prišao je fijoci I izvadio jednu plastičnu cev,zaobljenu na vrhu sa rupicama duž cevi.’’Idemo u kupatilo’’ I poveo me je za ruku. Plastičnu cev je zavio na mesto tuša I počeo da mi objašnjava’’ ovo je za čišćenje guze’’ shvatio sam o kakvoj neprijatnosti je govorio malopre , ‘’ubaciš polako u guzu ,pustiš vodu polako, ne previše toplu I ….’’

‘’Shvatio sam ..shvatio ‘’ brzo sam ga prekinuo

‘’ok onda, ostavljam te’’ nasmešio se I izašao.

U kupatilu sam se sadržao petnaestak minuta , sve ovo me još više raspalilo I kad sam izašao van kurac mi je bio tvrd do pucanja.

‘’Mmmmm, vidim da ti se dopalo, voliš da imaš nešto u guzi’’ reče Đole pohotno me gledajući

‘’Da veoma mi se dopalo’’, nisam ga lagao

Bacio sam se pored njega na krevet, zbio se uz mene I uhvatio me za kurac I počeo polako da mi prevlači kožicu preko glavića, napred nazad, ‘’imaš tako lep kurac’’ prošaputao je, u meni zadovoljstvo je raslo, počeo sam da vlažim, presemena tečnost mi je vlažila glavić koji se presijavao. Zatim je počeo kažiprstom leve ruke da sakuplja pomalo te bistre tečnosti sa kurca a zatim lizao prst, taj prizor me je izluđivao, ‘’ hoćeš da probaš’’, pružio je prst prema mojim ustima, olizao sam bez reči , nije bilo nikakvog mirisa samo blagi slankast ukus mi se širio ustima, bio sam sve više napaljen hteo sam da iskočim iz kože, uhvatio sam ga za ruku kojom mi je dražio kurac, jer sam osetio da ako ne prestane ubrzo početi da sipam.

‘’Stani… svršiću…ne želim još uvek da svršim..hoću da traje’’ govorio sam zadihano

‘’u redu ‘’prestao je u otišao ponovo do one fijoke sa igračkama, vratio se sa sa tubom lubrikanta I ,kako ga je kasnije nazvao, analnim plugom’’ sada ćemo malo da razrađujemo guzu, lezi na stomak’’.Poslušao sam bez reči okrenu se I opružio na stomaku, polako je počeo prstima da mi prelazi preko rupice, osetio sam kako mi lubrikant curi prema jajima,’’sada ću ti zavući prst’’ čuo sam glas iza mene, ‘’daa’’ samo sam odgovorio.Radio je prstom napred nazad, počeo sam da stenjem sve glasnije prijalo mi je do bola,blagi bol me je trgao ,umesto prsta ubacio mi je jednu od svojih igrački osetio sam se ispunjeno.

‘’Neka stoji tako’’ ustao je od mene’’ idem do kupatila da se I ja sredim.. a kad se vratim..’’

‘’Onda ćes da me jebeš’’ završio sam umesto njega.

Nastaviće se…..objavio/la: Anarhija

objavljen: 2016-10-25

pregleda:

ključne reči: erotske price hot story

hotline srbija