NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Pasivna domino dama

Brod je isplovio.Kada sam ponovo otvorila oči,organi su mi se pobunili i glasnim hukom najavili pravu malu buru.

Pasivna domino dama

Koža mi je postala bleđa i nesvestica me je obuzimala dok je mučnina sve više nadolazila.Ovo je bio tek drugi put da sam se obrela na ovakvom putovanju.

"Ne brinite gospođo,to je prolazno.Uzmite klometol,izvolite."-prišla mi je punačka žena,u crvenoj tunici i naočarima za sunce sa pozlaćenim okvirima na glavi,tik do velike smeđe punđe u koju je oblikovala svoju bujnu kosu.

"Hvala vam,upravo ste mi spasili život."-rekoh zahvalno dok sam otvarala tabletu i brzinom svetlosti je ubacila u usta.

"Ranije sam i ja imala problema sa tim,pa je prestalo.Navikla sam se,valjda.Kada vam to prođe,krstarenje će vam ostaviti najlepše uspomene,videćete.Samo se opustite."

"Hvala vam najlepše,ovo mi zaista veoma znači.Uzgred,ja sam Olja."-pružila sam ruku ovoj nasmejanoj ženi,čija se ćerka igrala sa kapetanom.Primetila je da gledam u njega.

"To je naš kapetan,vidite kako ume sa decom?Drago mi je Olja,ja sam Katarina,a ono je Aja,moja ćerka."

Kapetan je na sebi imao uniformu,belu košulju i kapu.Na um su mi sletele slike kako stoji iza mene,mesi mi grudi tim rukama kojima sada uvija papir i maloj,plavokosoj devojčici daje ružu...Stani Olja!-rekoh sebi,to je verovatno posledica jakog sunca.

"Da,zaista je pažljiv.Koliko godina ima vaša devojčica?"

"Pet,ovo je njeno prvo putovanje."

"Divna je."-rekoh,ne skretajući pogled sa kapetana i njegove kape.U mislima sam je opet imala na sebi,crvenih grudi od njegovih šaka...Prestani!-glas u meni je vrištao.

"Boja vam se već povratila,bolje ste?"

"Lek zaista brzo deluje,ne znam kako da vam se zahvalim Katarina."

"Šta mislite da popijemo piće?"

"Samo ako ja častim."-obe smo se nasmejale i krenule put restorana.Mala Aja je ostala sa kapetanom,koji je zbog prevelike vrućine skinuo kravatu i otkopčao gornje dugme na košulji.Poželela sam da mu je raskopčam i jezikom pokupim znoj sa njegovih grudi.Takođe,sebi sam poželela da opalim šamar.U restoranu smo popile martini,čiju sam maslinu pojela na kraju.Kucnule smo u znak novog prijateljstva.O Katarini sam saznala da je u Beogradu imala vanbračnu vezu sa jednim momkom iz Nemačke i da je tom prilikom,zatrudnela sa Ajom.Na pitanje da li on,Hans,zna,slegnula je ramenima.

"Bio je pijan,više se nismo čuli."

Počela je da mi se dopada nakon priče da se dugo lečila od neplodnosti i da joj je Hans odmah napravio bebu,ali nisam želela da zalazim u detalje.Neke stvari bi trebalo da ostanu privatne.Ispile smo piće i ponovo izašle na palubu.Mrak se polako spuštao.Bili smo na otvorenom moru,a pretpostavljam da smo,posmatrani sa neba,izgledali kao mala bela mrlja na plavom akvarelu.Kapetan više nije bio sa Ajom,sama je sedela.Na pitanje gde je,odgovorila je da je otišao da joj napravi lutku.Nasmejale smo se,kapetan,kome tada još uvek nisam znala ime,očigledno je želeo da učini sve da se najmlađoj putnici ovo krstarenje najviše dopadne.Samo što sam pomislila na to,kad je on već povikao Ajino ime.Vratio je kravatu i obukao beli kaput,pošto je već bila svežije.Tako odeven,mahao je lutkom,sačinjenom od starog jastuka,koji je mirisao na ruže.Od žutih pertli napravljena je kosa,koja joj se spuštala do crvenih usana,napravljenih od pocepane,crvene tkanine.Aja je bila oduševljena te mu je poklonila zagrljaj,a s obzirom da se vreme za spavanje bližilo,svoju krpenu drugaricu je morala da odvede sa sobom u krevet.Katarina ju je odvela.Ostala sam sama na palubi,sa kapetanom.

"Zaista mi je prirasla za srce vaša rođaka."-rekao mi je,zagledan u more.

"To mi nije rođaka,gospodine.Danas sam upoznala njenu majku i nju."

"O oprostite."

"U redu je,ali mala je zaista simpatična."

"Biće ovo predivno krstarenje.Uzgred,ja sam Kenan,kapetan."

Konačno sam saznala kako se zove i s obzirom da smo bili blizu jedno drugog,miris kolonjske vode mi je golicao nozdrve.Napravila sam jedan korak ka njemu.

"Drago mi je Kenane,ja sam Olja i veoma mi se dopada vaš brod."-rekla sam,na šta se on nasmejao.Pomislila sam da postajem providna ili što je još gore,već jesam providna.

"Drago mi je ako tako mislite.Večeras se održava zabava,hoćete li doći?"

"Zabava?"-upitala sam sa očigledno velikom dozom znatiželje u svom glasu.

"Da,koktel zabava.Biće svi turisti."

"Doći ću i ja."

Rastali smo se i svako je otišao svojim putem,uz obećanje jedno drugom da ćemo se videti kroz jedan sat.Taj sat sam potrošila na oblačenje.Očigledno mi nije bio dovoljan,s obzirom da sam kasnila čitava dva sata.Kenan je već stojao tamo,ispijao viski,odeven u nebesko plavu košulju,dugih rukava.Katarina je pričala sa starijom gospođom,rodom iz Slovenije.Ja sam prišla Kenanu i bez obzira na sav puder,crvenilo mog lica je isplivalo na površinu.Nasmejao se i otkrio niz blistavo belih zuba.Srce mi je brže zakucalo.Nakon polovine jednog sata i nesnosne vrućine,izašli smo napolje,na palubu.

"Znate Olja,volio bih da se bliže upoznamo,ukoliko razumete na šta mislim?"-rekao je,hvatajući me za ruku.

"Ne razumem?".pokušavala sam ostanem pribrana,a srce mi je sve više udaralo o grudni koš,preteći da iskoči van.

"Objasniću vam."-rekao je i poljubio.Poljubio!Ostala sam zapanjena na palubi,ali bez obzira na svo moje iznenađenje,ipak sam mu uzvratila,što je rezultovalo da deset minuta kasnije sedim na njegovoj nabrekloj karini,u njegovoj sobi.Ležao je na krevetu,u raskopčanoj košulji,sa rukama iza glave.Primoravao me je da se nabijam što više,a njegov obrezani glavić je pretio da pocepa moju pičkicu.Koliko je bolelo,toliko sam i uživala.Veoma.Svršila sam svuda po njemu,dok se njegovo seme razlivalo mojim butinama.Nisam bila u stanju da ustanem.Nakon što mi je pomogao,ustao je sa kreveta i iz limene kutije,koju je držao ispod ležaja,izvadio strep.Našla sam se u čudu.No,brzo sam se osvestila,primećujući ozbiljnost na njegovom licu.Mislim da sam dva porno filma pogledala sa tom tematikom i u tom trenutku nisam pronašla ni jedno "ne" zašto da to ne uradim.Obukla sam Kenanovu košulju.

Nešto malo i od Kenana...;)

Vidio sam da je Olja iznenadjena ali ja sam skupio hrabrosti i sjeo pored nje i progovorio "Olja da li biste se bunili ako bi ovaj strapon iskoristili nadamnom ". Iako zaledjenog lica nije mogla da progovori samo je klimnula glavom. Sav sretan, na mojem licu osvanuo je osmijeh. Objasnio sam Olji kako da ga stavi na sebe i pokazao na vrata gdje se moze spremit. Proslo je neko vrijeme dok je obukla strapon. Ja sam to vrijeme iskoristio i izvukao par dodatnih igracaka kao sto su vibrator, lisice, kuglica i povez za oci i naravno vazelin da lakse udje.

Cujem kako se vrata otvaraju i izlazi dama cija ljepota obasjava cijelu sobu i izmedju njenih nogu visi strapon. "Wao Olja, to vam jako sexy stoji. Da li ste spremni?". "Da spremna sam Kenane". Bio je njen odgovor. Najprije smo se ljubili i mazili te sam ja jezikom otpočeo putovanje po njenom tijelu,cucajući njene dojke. Lagano sam uzeo strapon i poceo da ga lizem. Na Olji nisam vise mogao da primjetim pogled iznenadjena, vec vise pogled uzivanja i uzbudjenja. "Kenane, de se okreni i na sve cetiri stani". Rekla mi je Olja i ja sam to uradio poslusno. Stavila mi je lopticu u usta i povez preko ociju. Odjednom sam samo osjetio njene dodire i zvukove koje je pravila. Lisice je odmah iskoristila i svezala mi ruke za krevet. Ustala je, i cuo sam samo zvuk stikli koje su udarale od drveni pod broda. Uzela je vazelin i namazala strapon i moju guzu. Pocela je da lagano ulazi. Skupio sam zube jer me je na pocetku bolilo. Poceo je da lagano ulazi dublje i dublje. Odjednom su se osjecaji bola pretvorili u uzivanje. Pocela je da me ritmicki jebe govoreci "Kenane da li uzivate?" Izvadila mi je lopticu iz usta, "Uzivam Olja, samo nastavite" "Nisam mislila da ce mi se ovo svidjeti ali jako uzivam sto i ja vas Kenane mogu zadovoljiti" "I meni Olja, jako mi prija sto ste vi ta zena koja me zadovoljava". "Aaaah Olja,odlično jebete!"-to su bili moji uzvici, ali ne boli vec uzivanja. I jedno i drugo smo smo uzivali i uzdisali. Moj penis se vec poceo da dize sto je i Olja primjetila, te me je odvezala i okrenula na ledja ali ovaj put su mi ruke bile svezane lisicama iza ledja. Olja je sve vise se unosila u ulogu zene koja me jebe. Kao da je to radila prije. Sve me je jace pocela da jebe, ali uvijek bi stala kada vidi da cu svrsit. Tako su nasi krici uzivanja odzvanjali hodnikom. "Ooooh Kenane svrsit cu, ovo mora da je najbolje iskustvo dosad koje sam imala " "Olja i ja cu ubrzo da svrsim ". Nije proslo puno vremena i svrsio sam kao nikad a penis mi je ostao jos tvrd te sam ustao i poceo da jebem Olju posred pičke.Strep je skinula i jezikom smo ga zajedno degustirali.Poslednju kap sperme sam ostavio u Oljinoj pički.Nije ni njoj trebalo puno da svrši.Oboje smo brzo zaspali,međusobno izjebani,samim tim,i zadovoljeni.objavio/la: Anarhija

objavljen: 2016-10-25

pregleda:

ključne reči: erotske price hot story

hotline srbija