NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Šuma strasti (OK Serijal)

"Da li misliš da je ovo pravi put?"-upitala sam Kenana,koji je sedeo za volanom poslovnog automobila,u trenutku dok sam crvenom gumicom pokušavala da obuhvatim odbegle vlasi svoje kose.

Šuma strasti (OK Serijal)

Kenan je pokušavao da ostane pribran i za onog ko ga nimalo ne poznaje,to bi bilo dovoljno.S obzirom da smo,vremenom,postali bliski saradnici,na njegovom licu sam uočila tragove brige ili nešto nalik tome.Svakako mi nije ulivao sigurnost.

"Da Olja,ovo je...pravi...put."

"Dakle,zalutali smo...Pa dobro,imam čips u torbi i dve čokoladice...Dobro,četiri,to je isključivo namenjeno za trenutke ukoliko mi padne šećer ili tako nešto."-ubijala sam napetu sutuaciju i konačno sam uspela da nanamim osmeh na Kenanovo lice.Bio je preplanuo,u beloj košulji,podavijenih rukava ,smanjivao je brzinu,milujući menjač i zaustavio se.

"Imamo hranu,a nemamo ćebad,jastuke...Nismo potpuno opremljeni."-rekao je dok je vadio ključ,slegajući ramenima.

"Što se jastuka tiče,mislim da je trava dovoljno meka,a što se ćebadi tiče,pobogu,imamo nebo!"-oboje smo se nasmejali i sada više nije bilo traga napetosti.Samo čudan osećaj,koji se migoljio našim bićima.Podsećao je na euforiju sa primesama radoznalosti.Izašli smo iz auta i stali jedno pored drugog.

"Moramo javiti organizatorima skupa da smo sprečeni da prisustvujemo.Neka pročitaju naše radove,bez nas."

"Vrlo rado bih to učinila,ali trenutno se nalazimo na mestu koje je reklo ne signalu."

"Šta ćemo sada?"

"Mislim da bi smo trebali poći u razgledanje.Ozbiljna sam što se tiče kampovanja,zašto ne?"

"Ne znam...imamo auto."

"U prirodi smo,a ti želiš da spavaš u autu.U autu možeš spavati svakog dana,kada god to poželiš."

"Pa dobro,da,ali..."

"Za mnom."-uzviknula sam glasno i za divno čudo,Kenan je krenuo.Probili smo se kroz gustu travu i konačno pronašli divno mestašce,pored prirodnog izvora.Podsećao je na vodopad u umanjenoj verziji,čiji su se tokovi razlivali kamenom,osvežavajući ga.Istog trenutka sam se zaljubila u čitav ambijent;Veliki hrast je delimično zaklanjao nebo,dok se mahovina prostirala svuda naokolo,predstavljajući zeleni tepih.Svoje oduševljenje sam podelila sa Kenanom.

"Nisam znala da ovako nešto postoji...Pogledaj samo ovo cveće,ovaj izvor,ovo drvo...Pa ovo je definitivno raj na zemlji i uopšte nije skriven.Ova lepota je svima na dohvat ruke."-uzbuđeno sam deklamovala,mašući rukama.

"Upravo u tome je i draž ovoga.Ni ja nisam vidio ovako nešto,a stvarno je lijepo.I mirno.Baš je opuštajuće."

Naslonili smo se na drvo i u tom položaju sam iz svoje-pismo torbe izvadila slim cigaretu,koju sam ubrzo prinela ustima i zapalila,dopuštajući tako dimu da leluja naokolo i formira prave male,vazdušne piruete.Osećala sam Kenanov dezodorans,osvežavajuću notu zasnovanu na sandalovini,koja se tako vešto mešala sa mojim parfemom,na citrusnoj bazi.

Nastupila je tišina između nas dvoje.Detlići su je remetili,istražujući kore okolnih drveća,kao i slavuj koji je ispevavao najlepšu moguću ariju.Ćutali smo nekoliko minuta,zaneseni tonovima u prirodi.

"O čemu razmišljaš?"-upitala sam ga i letimičnim pogledom osmotrila njegovo međunožje.Bilo je izbočeno.

"O tebi."

Nisam odgovorila.Umesto odgovora,rukom sam prešla preko njegovih pantalona i izbočine koja me je zaintrigirala.Osetila sam čvrstinu njegovog uda,milujući ga.Pogledi su nam se sreli,koji su posredovali poljupcu.Jezici su nam se uplitali,a pljuvačke mešale.Leptirići u stomaku su poleteli,baš kao i moja bluza.Tu,u hladovini starog hrasta,Kenan je otpočeo grickanje mojih bradavica,koje su ukrućene,nestrpljivo čekale,da svaku obradi.Strgao je brus sa mene i odbacio ga,tako da je ostao da se klati,zakačen za granu starog hrasta.Mazila sam ga po baršunastoj kosi,dok je jezikom palacao po mojim sisama,ostavljajući vrele tragove svog daha na njima.Rukama je klizio nizvodno,zaustavljajući se negde na šlicu mojih belih pantalona.Preko tkanine je,prstima,pokušavao da uđe u mene.

"Joj,aah..."-počela sam da stenjem dok mi je on,vešto,spuštao pantalone.Pokretom noge sam ih potpuno skinula,te su poletele,tik do onog izvora.Ostala sam u crnim gaćicama,ukrašenim crvenom mašnom.Spustio se i zubima pokidao mašnicu,koju je smestio u džep svoje košulje.Drhtala sam čitavim telom.Pomerio mi je gaćice u stranu i prstima mi sve snažnije dirao pičkicu.Počinjala sam da se znojim,istovremeno gubeći dah.Ekstaza me je držala čvrstim,nepokolebljivim šakama.

"Uživaš li?"-upitao me je dok je menjao intenzitet trljanja.Srednji prst leve ruke čijim je prstima bio u meni,smestio je u svoja usta,jezikom skidajući nakupljenu tečnost.Nakon toga,njegov prst je završio u mojim ustima.

"Mmhmmmmhmhmmm..."-mumlala sam isisavajući sopstvene sokove.Kenan se spustio na kolena i svoje usne priljubio uz moj klitoris.Zatim je jezikom uleteo u moju pičkicu,koja je pulsirala.

"Mmmm kakav slatkiš lijepi..."-pričao je u pauzama,dok se sve više čulo mljackanje i tapkanje njegovog jezika u bari sokova moje pičke.

"Oh Kenane,ti to đavolski...dobro radiš!"-vrisnula sam kada se,jezikom,baš duboko smestio u mene."Oh,oh,oh,oh..."-odzvanjalo je i vraćalo se kao eho,ometajući slavujske arije i kucanje jednog detlića.

Podigao se,otkopčavajuči košulju.Spustila sam mu ruke i počela da mu otkopčavam,dugme po dugme...Raširila sam je i podarila njegovim bradavicama,malo sočnih,vlažnih poljubaca,grickajući ih,u totalnom zanosu.Dok sam bila zauzeta njegovim grudima,on me je rukama držao za guzu,smeštajući srednji prst tik ispred samog ulaza.

"O Olja...kakva si ti đavolica!"-glasnoo je rekao,dok sam jezikom kružila oko njegovog pupka,upijajući tako sitne graške znoja sa njegovog stomaka.Bila sam na korak od njegovog,na dodir,ukrućenog tigra.Sve više me je gurao ka njemu.Otkopčala sam mu šlic i došla do njegovih bokserica,crno-narandžastih koje su,jednostavnim pokretom moje ruke,skliznule,zaustavljajući se kod njegovih kolena.Njegov kurac je ponosno iskočio van,u svom punom sjaju,čiji sam ukus upravo proveravala jezikom.Spuštajući se od vrha do korena,klizila sam,upijajući sokove koji su izlazili u malim količinama.Zaustavljala bih se kod samim jaja,koja sam pažljivo unosila u svoja usta,a zatim ih brzo ispolirala jezikom i vraćala.Tim dvema kesicama ispod njegovog kurca sam darovala najsočnije poljupce,koje je dobio i on sam,Kenanov tigar-ogromna obrezana pišulja,sa jarko roze glavićem.Lizala sam ga polako,jezikom sam išla od jaja do glavića i nazad.Tako više puta,izazivajući Kenanove uzdahe.Zatim sam ga pustila u svoja usta,gde sam ga natapala pljuvačkom,dok je Kenan,držeći me za glavu,upoznavao moje krajnike sa svojim ponosom.S obzirom da su imali susret bliže vrste,osetila sam nagon za povraćanjem,međutim Kenan nije posustajao te me je par minuta jebao u usta,silovito,uz prigušeno stenjanje i moje,ne tako prigušeno,mumlanje.

"Jebaću te Olja,u tu vlažnu pičku,jebaće te kolega tvoj...Hajde!"-glasno je pričao,rukavom košulje brišući,znojem orošeno,čelo.Smestila sam se ispred njega i obrgrila ga,dok me je on podigao i posadio na svoj kurac.Počeo je da me jebe,silovito,primoravajući pramenove moje duge,plave kose da skaču naokolo,padajući mi preko lica.Zajedno smo stenjali i međusobno se grizli,kako bi sprečili vriske,ali oni su ipak izašli na površinu,vođeni silovitom razdiranju moje pičke od strane Kenana,koji je u raskopčanoj košulji,uzimao svoju koleginici,vrištalicu.

"Oooh Kenane...!"-vrištala sam njegovo ime.Čulo se šljapkanje njegovog kurca,udaranje njegovih jaja o moje butine,a osećala se reka koju je oslobodio,čiji su se tokovi razlivali mojim butinama.U svojim ustima sam imala kragnu njegove košulje,grizla sam je sve jače,kako bih sprečila podvriskivanja.

"Kako se dobro jebeš,oooh,kako se dobro jebeeeš!"-vikao je Kenan,tucajući moju pičku svojim ogromnim kurcem,koji je u meni dostigao svoju punu veličinu.

"A sada ćemo ovako."-rekao je,skidajući me sa kurca,a zatim nastavio-"Obrgli drvo Olja,naguzi se."Poslušno sam ispunila naredbu svog kolege,čiji je kurac poput koplja stajao uspravno,čekajuči da me nabode.

"Oh too,Kenane,tako,nemoj stati,jebi me!"-vikala sam,obuzeta ekstazom,dok sam grlila drvo i poklonila svoju pičku Kenanu,za koju sam,u tom trenutku,mislila da će pući pod naletima njegovog kurca.Gruba hrastova kora me je grebala,ostavljajući crvenilo po mojoj koži.Kenan je jebao sve jače,dok mu se raskopčana košulja njihala u ritmu njegovog jebanja.Bližila sam se još jednom orgazmu,više ni sama ne znam kojem po redu,a Kenanov urlik mi je govorio da ću ubrzo biti ispunjena kapljicama njegovog semena.To se i desilo,zajedno smo glasno uzdisali,dok su tekućine izlazile iz naših tela,stapajući se,međusobno.Nisam osećala pičku kada sam se,nekoliko sekundi kasnije spustila u Kenanovo naručje.Seo je odmah ispod hrasta,na čijoj grani se i dalje,pobedonosno,vijorio moj brus.

"Može da posluži kao zaklon za ptice,tebi više nije potreban."-rekao je Kenan dok me je milovao po kosi.Iz džepa košulje je izvadio onu mašnicu sa mojih gaćica i prislonio je usnama,a zatim je vratio u džep.Jebajući se satima,nismo ni primetili da je veče već stiglo.Izmoreni,zaspali smo,koristeći mahovinu kao jastuk,a nebo kao pokrivač.objavio/la: Anarhija

objavljen: 2016-10-25

pregleda:

ključne reči: erotske price hot story

hotline srbija