NaslovnaUlogujte seRegistrujte se
 

Novi prijatelj I dio

Bas smo se zapustili, imamo po nekoliko kg viška. Govorila sam mužu. Moramo nešto poduzeti.

Novi prijatelj I dio

Kažu da sauna topi. Malo se iskupamo u bazenu i turu saune. Bar da uspijemo da iz zime ne izađemo ko medvjedi.

Čitala sam savjete, jednom sedmično sat plivanja i pola sata saune i barem se nećeš previše zapustiti. Muž je odmah znao gdje ima.

Odluka je pala i odmah smo se dali na posao. Predivan hotel, bazen bez gužve. Oduševila sam se. Eh sad, nikad nisam bila u sauni. Čitala sam kako se spremiti, kako to ide. Ma sve u detalje.

Ušli smo u kabine ispred saune, skinula sam kupaći i ogrnula bade mantil. Vidjela sam se u ogledalu. Svidjelo mi se kako izgledam. Ipak sa malo treme sam krenula prema sauni, znala sam da još neko osim nas može ući a ja sam gola ispod bade mantila.

Sjela sam na klupicu, izgledalo je predivno. Malo teško za disati. Moj dragi je sjedio pored mene. Časkali smo. Kao i uvijek na takvim mjestima bili smo malo napaljeni. Znala sam da će sex večeras biti za desetku.

Odjednom se pojavio lik na ulazu.

Oprostite ako smetam.

Taman sam mislila reći "Eto ne smetas" a moj muž će velikodušno.

Samo izvolite.

Pa dobro. Malo sam se ljutnula ali uskoro sam vidjela da nisam imala razloga. Prijatan gospodin, malo mlađi od nas. Lijepo građen.

Ovdje ste često?

Ne, prvi nam je put. Opet će moj muž.

Da, nisam vas ranije viđao. Jako je dobar ovaj hotel.

Prošli su me neki trnci. Znala sam da smo svi goli ispod frotira, još ona vrućna. Već se para lijepila za kožu. Nakon nekog vremena muž je malo razdvojio ogrtač a i stranac je učinio uskoro isto. Muške svinje, oni sve mogu.

Nekako smo pokrenuli priču pa nam zaista više nije bilo neugodno. Čak me je i prošla ona mala sexualna napetost. Moj muž se požalio da mu baš ne godi vrelina.

Morat ću izaći.

Idem i ja. Odmah sam spremno dočekala.

Tek si desetak minuta, ako ti nije prevruće ostani i odradi termin.

Pa dobro. Mrzovoljno sam pristala.

Okrenula sam sa postrance na klupi a on je sjedio normalno. Pričali smo. Pogledala sam povremeno u njegovom smjeru. Nije mario za ogrtačem pa su mu se sve više vidjele butine.

Koliko god se pravila da ne gledam, nisam se mogla uzdržati. Pričao je ležerno o svemu a jasno sam mogla vidjeti kako sve vise siri noge i sve vise se otkriva unutrašnjost njegovih butina. Doduse blo je jako sparno i toplo pa je normalno da se ne stišču noga uz nogu.

Nešto u meni se pitalo, kako li mu sad izgleda. Polako me je uzbuđivala situacija.

Muž vam je jako hrabar.

Odkud to?

Pa ostaviti ženu samu sa strancem u sauni, nije bas pametno.

Moj muž meni vjeruje.

Prelijepo izgledate da bi vas se ostavljalo samu.

Sad mi se udvarate.

Ne, samo kažem.

Polako se ukazivalo i njegovo međunožje. Raširene noge a krajevi ogrtača su se polako razmicali a ispod se promaljao jako lijep komad mesa. Onako poluopusten visio je preko velikih jaja.

Skoro ste se otkrili.

Izvini, ali prevuće je.

Ne smeta, samo kažem da znate.

U meni je proradilo ono nešto kurvanjsko. Pustila sam da mi ogrtač malo sklizne preko noge. Znama sam da mu se ukazala moja butina. Gola skoro do guze, na koju sam bila jako ponosna. Gledala sam u njegovu batinu koja se sad već polako uzdizala prema gore.

Oprostite, prirodna reakcija.

Prije bih rekla erakcija.

Malo od saune malo od uzbudjenja, glas mi je postao i nekako drhtav i sexy a i sama priča je učinila da se njegov macan sada ponosno uzdizao prema pupku. Prelijep, zaista. Velik i debeo. Glavić mu se crvenio i pulsirao.

Nekako sam uspjela da namjestim ogrtač a kao slučajno mi se otkrio rub bradavice. Nazirala se moja sisa velika i nježna. Vidjela sam da mu se pogled zalijepio na nju. Mislila sam da su mi bradavice napele frotir, ali nisu. Ja sam osječala kao da će iskoćiti. Osjetila sam i kako mi se sokovi slijevaju u medjunožje. Vjerovatno sam se zajapurila ali sam i dalje brbljala, odgovarala na pitanja i postavljala svoja.

Presao je rukom preko svojih jaja onako bez ikakve treme ili sustezanja a onda nastavio da ih mazi. Odjednom sam usutila a vidjevsi da mi nije svejedno on je i nastavio. Polako je prelazio preko tananih jaja koja su se jako opustila a onda obuhvatio svoju kurčinu i počeo da ga mazi igledajući u moju golu butinu.

Gledala sam kao u transu a ruka mi je sama pošla u moje međunožje i ostala tu. Gledala sam u njega a i on u mene. Pica mi je gorila od uzbudjenja. Željela sam da je vidi ali nisam znala kako. Polako sam se okretala i namjestala prema njemu. Gledao je u moje već raširene noge a rukom sam prekrivala obrijanu mesnatu picu.

Nije me bilo stid, igrali smo svako svoju igru i bilo nam je lijepo. Vidjela sam kako njegov junak već plaće, ispušta bistre skliske kapi i on ih je razmazivao po glaviću. Sklonila sam ruku kako bi mogao vidjeti moju prekrasnu frizuricu a onda opet krenula prema dole sa isturenim srednjim prstom. Iskreno, nisam ni primjetila kako mi je jedna sisa velikim dijelom ispala iz ogrtača dok on nije izustio.

Preljepa je. Mogu li je dirnuti.

Ne, ovo je najvise sto mozes dobiti. Prodrhtala sam a onda zabila prst u nikad vlažniju picu.

On je već jako drkao svoju prelijeu kurčinu a ja trljala svoju picu kao luda. Odjednom je počeo da štrca po pločicama na podu a ja sam doživjela nekakav težak tako da me je stomak zabolio. Valjda zato što sam morala biti tiha a najradije bih vrištala od uzbuđenja.

Sjedila sam, onako nekakva, neznam ni sama kakva dok je on pustio svog ljepotana da se vraća u položaj preko prelijepih jaja. Još su se caklile zadnje kapi sperme na njemu. Tada sam poželjela da ga uzmem u usta, ali nisam.

Pogledao je u pločice i rekao.

Jesam ih našarao.

Kao Pikaso. Dodadoh slučajno na šta se ona baš nasmijao.

Zašto se smiješ. upitah.

Nekad su me tako zvali.

Krenula sam prema izlazu sa isturenom guzom da mu dam povoda za još malo maštanja i uljudno ga pozdravila.

Pozdravio je i on mene uz dodatak.

Ja sam ovdje skoro svake srijede.

Šta se desilo iduće srijede... Ispričat ću vam sljedeći put.objavio/la: Anarhija

objavljen: 2016-10-25

pregleda:

ključne reči: erotske price hot story

hotline srbija